A Damjanich János Múzeum Régészeti Osztályának blogja

Szolnoki Régészet

Szolnoki Régészet

Olvass a jövőbe - kalandozz a múltba

2016. november 30. - Szolnoki Régészet
 
A szolnoki Damjanich János Múzeum is csatlakozik a Galaktika magazin kezdeményezéséhez, melynek célja nem más, mint a fiatalabb korosztály számára népszerűsíteni az olvasását. Ezt nem kevesebb, mint 200 ezer ingyenes Galaktika magazin szétosztásával támogatják. Így a Múzeum soron következő rendezvényein 500 darab magazin kerül szétosztásra, népszerűsítvén a kultúrát, az olvasást és a minőségi fantasztikumot.
galaktika_logo-kek-nega.JPG
 
„Színvonalas science-fiction olvasására biztatnánk, ebben ugyanis megtalálhatnák a példaképül választható hősöket éppúgy, mint a társadalmi és etikai kérdések élvezetes stílusban megírt elgondolkodtató felvetéseit, miközben a tudományos ismeretterjesztő irodalom utáni igényüket megalapozhatnák.” (dr. Mund Katalin szociológus)
http://galaktika.hu/olvasasgalaktika-elmenykampany-2016/
 
Részletek hamarosan!

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokiregeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr9812013168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása