A Damjanich János Múzeum Régészeti Osztályának blogja

Szolnoki Régészet

Szolnoki Régészet

Régészet Napja 2017

2017. április 13. - Szolnoki Régészet

 

Hamarosan jönnek a részletek az idei évi Régészet Napjáról!

Igyekeztünk olyan komplex és összetett témát megfogni, mely számos nézőpontból megközelíthető, illeszkedik az elmúlt évek tematikájába és nem utolsó sorban közérdeklődés övezi. 

Mielőtt ismertetnénk a fő témát és a részletes programokat, addig egy kis kedvcsinálónak eláruljuk, hogy idén is kétnapos rendezvényt tartunk több, mint 20 programmal, amin közel 40 előadó vesz részt különböző tudományterületekről úgy, mint a néprajz, képzőművészet vagy az újkori történelem (természetesen a régészet mellett). Idén lesznek vendégelőadóink az MTA Régészeti Intézetétől, a SZTE Régészeti Tanszékéről valamint az ohio-i Bowling Green State University Kulturális Antropológia Tanszékéről. A programot hagyományőrző csapatok bemutatói, gyermekjátékok és különleges tárlatvezetések, bemutatók és túrák teszik még színesebbé.

Kövessetek minket a folyamatosan frissülő facebook oldalunkon:

https://www.facebook.com/szolnokiregeszetnapja/

https://www.facebook.com/szolnokiregeszet/ 

cover.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szolnokiregeszet.blog.hu/api/trackback/id/tr8912421317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása